Gratis hulp bij het verduurzamen van je huis of tuin

Wil je hulp bij het verduurzamen van je huis of tuin in Hattem? Boek dan een kosteloze afspraak met een tuincoach, energiecoach of energieadviseur via het Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe. Dit valt onder het Regionaal Energieloket, dat Veluwe Duurzaam opvolgt als duurzaamheidsplatform. Hier kun je terecht voor onafhankelijk advies en informatie over energiebesparing, verduurzaming en meer.

Waar kun je mee geholpen worden
De tuincoach kan je helpen met het aanpassen van je tuin of balkon om problemen bij regen, hitte of droogte te voorkomen. Ook worden er tips gegeven over regenwateropvang en geschikte planten. De energiecoach staat klaar om je te helpen bij het verlagen van je energierekening, inzicht krijgen in energieverbruik en verminderen van CO2-uitstoot.

Het Duurzaamheidsloket bereiken
Het Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe voor Hattem is het startpunt voor duurzaam wonen en leven. Ze bieden gratis advies en ondersteuning, zodat je op een logische manier stappen kunt zetten naar een duurzamere woning of tuin. Neem contact op via de website of telefonisch op 088 525 4110 of via www.duurzaamheidsloketnoordveluwe.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in