Toeren voor een goed doel

Op zaterdag 12 mei organiseert motortoertocht Oosterwolde samen met Geloofsgemeenschap Luctor et Emergo te Oldebroek weer een motortoertocht als onderdeel van de activiteiten rond de bazaar. De opbrengst van deze rit is bestemd voor zendingsactiviteiten van de geloofsgemeenschap in binnen- en buitenland.

Vanaf 08.00 uur kunnen de deelnemers zich verzamelen op de parkeerplaats aan de Mheneweg Noord 1 te Oldebroek.

Na een kop koffie en een welkom aan de deelnemers zal om 09.00 uur de groep motoren vertrekken. De rit gaat langs diverse mooie plekjes. Het tijdstip waarop men terug verwacht wordt in Oldebroek ligt rond 16.00 uur.

De deelnamekosten bedragen € 20,00 per persoon inclusief een warme maaltijd onderweg. Duo passagiers betalen € 10,00. Er wordt gereden volgens het 2e-man systeem. Voor diegenen die dit niet kennen is er vooraf uitleg. Er wordt in één groep gereden, zodat men geen routekaarten hoeft te lezen.

Daarnaast is er voldoende tijd om nader met elkaar kennis te maken. Het is wél verstandig om met een volle tank aan de start te komen. Vanzelfsprekend zijn er onderweg mogelijkheden om te tanken en te ontspannen.

Meer info lees je op www.mtto.tk