CDA Hattem deelt complimenten uit aan Hattemers

Hattem kent veel organisaties en personen die zich inzetten voor het wel en wee van de stad en de Hattemers. “Zij verdienen daarvoor veel waardering. Reden genoeg om een aantal van hen eens extra in het zonnetje te zetten”, laat het CDA Hattem weten.

Kandidaat-raadsleden van het CDA Hattem gingen daarom op Nationale Complimentendag langs bij diverse Hattemers en Hattemse organisaties om hen een compliment te geven in de vorm van een bosje bloemen, een presentje of taart.

Martijn Hospers en Robert Klaassen gingen langs bij Monique Zuidwijk, die zich al lange tijd als vrijwilliger inzet voor de regionale afdeling van Alzheimer Nederland. Er zijn veel Hattemers met dementie die extra ondersteuning en aandacht nodig hebben. Besproken werd dat het belangrijk is dat Hattem een dementievriendelijke gemeente wordt.

Zij brachten ook een bezoek aan Sip van Dijk, coördinator van Stichting Leergeld Hattem. Deze mooie stichting zet zich met vrijwilligerswerk in voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Dankzij de stichting kunnen deze kinderen bijvoorbeeld mee op schoolreis, lid worden van een sportclub of een laptop of Ipad voor school krijgen.

Judith van Duinen en Gerard van der Kolk gingen langs op de oefenavond bij de vrijwillige brandweer. Zij boden de aanwezige vrijwilligers een taart aan voor hun inzet voor de veiligheid van onze stad.

Teun Juk bracht een bezoek aan ondernemers en instellingen op het gebied van kunst en cultuur. Bedrijven als Angelart, Kunst&Zo en Feel good art zorgen voor een welkome vernieuwing in het winkelaanbod in Hattem.

Verder zette hij de vrijwilligers van het Anton Pieck Museum, het Voerman Stadsmuseum en het Nederlands Bakkerij Museum in het zonnetje.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in