Voorstel: 20 woningen op ‘Consmematerrein Hattem’

B&W van Hattem hebben een Ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor de ontwikkeling van het terrein van Consmema op Het Veen. Dit plan is bedoeld om de nieuwbouw van 20 grondgebonden woningen mogelijk te maken op de locatie Consmema, plaatselijk bekend 4e Industrieweg 5-7 te Hattem.

Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt op afspraak ter inzage in het stadhuis tot en met woensdag 10 april. Om dit in te zien kan een afspraak worden gemaakt via www.hattem.nl/afspraak of (038) 443 16 16. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.hattem.nl.

Reageren
Gedurende de inzagetermijn kan een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ingediend worden bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden via (038) 443 16 16.

1 REACTIE

  1. Leuk…. bij de Hoopjesweg zou ook al jaren gebouwd worden…. bij de Lippenoordweg zouden appartementen komen… tot nu toe geen huis te te bekennen…

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in