Prijsuitreiking Champions League mini’s Hatto-Heim

Zaterdag was de prijsuitreiking van de Champions League van de mini’s van sv Hatto Heim. Konden vaders, moeders, opa’s en oma’s er de vorige keer niet bij zijn vanwege de coronamaatregelen, zaterdag kon dat gelukkig wél weer.

Iedere zaterdag speelden de ruim 25 mini’s hun ‘4 tegen 4 wedstrijdjes’ in de tenues van o.a. Barcelona, Juventus, Bayern München en AC Milan. Ook namen zij ieder 3 penalty’s. Wie hebben de meeste wedstrijdjes gewonnen en wie heeft de meeste penalty’s gescoord? Omdat iedereen elke week erg zijn best had gedaan, kregen eerst alle mini’s een mini-beker. Daarna werden de grote bekers uitgereikt.

Mini van het jaar
Fabian Tijssen
Wietse Koers
Ole Leppink

Penaltybokaal
Joas Immink
Duuk Roskam
Benja Dirksen

De Grote Wisselbeker werd door Hatto Heim-voorzitter Henk Bultman uitgereikt aan Fabian Tijssen. Zijn naam staat nu ook op de beker bij de ruim 15 eerdere winnaars.

Meedoen?
Ben jij tussen 4 en 7 jaar en heb je zin om te voetballen? Kom dan eens naar sv Hatto Heim op sportpark het Achterveen. Vanaf eind augustus voetballen de mini’s iedere zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur. De training is iedere woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in