Lisa Jacobs en ‘Afscheidstournee’ bij Kunstkring Hattem op 15 april

Op 15 april presenteert Stichting Kunstkring Hattem de vertelling ‘Afscheidstournee’, naar het boek van Vrouwkje Tuinman. De vertelling door de schrijfster wordt omlijst en aangevuld door muziek van Paganini, Schumann, Liszt en Rossini. De muziek zal worden uitgevoerd door de Nederlandse violiste Lisa Jacobs (viool) en Dario Bonucelli (piano).

Een wonderlijk en intiem verhaal
De eigenlijke titel van deze avond is ‘de Duivelskunstenaar’ naar de bijnaam van Niccolò Paganini. Het boek ‘Afscheidstournee’ van Vrouwkje Tuinman vertelt over leven, dood en nalatenschap van de geroemde en verguisde vioolvirtuoos Niccolò Paganini. Het wonderlijke verhaal van de Paganini’s vertelt over trouw, familiebanden, toewijding, geloof en ongeloof, eerzucht en de keerzijde daarvan. Bovenal stelt Afscheidstournee de vraag hoe je verder leeft zonder afscheid te kunnen nemen. Een intieme vertelling in muziek en woord.

Informatie over het bijwonen
Er zijn kaarten beschikbaar voor belangstellenden. Deze zijn uitsluitend via de website www.kunstkringhattem.nl te bestellen, waar ook uitgebreidere informatie te vinden is. De kosten zijn €22,- voor volwassenen en jongeren tot 18 jaar en studenten €7,-.
Dit alles vindt plaats in MFC de Marke, op 15 april en begint om 20:15.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in