Circus Bossle komt naar Hattem

Het Duitse familiecircus Bossle slaat zijn tenten deze week op in Hattem en presenteert een gloednieuwe show. Iedereen die van spanning en sensatie houdt, spectaculaire stunts, duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen.

Dieren én meer
Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele ‘oh’s’ en ‘ah’s’ klinke vanuit het publiek als de prachtige paarden de piste binnen komen draven. Verder passeren pony’s, ezels en alpaca’s de revue. Naast de vele dieren kan het hooggeëerde publiek ook wegdromen bij optredens van cowboys uit het wilde westen, vrolijke clowns, jongleurs, vliegende mensen, een koorddanseres en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

Sfeer
De ruim anderhalf uur durende voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is er eigentijdse muziek die de acts ondersteunt. De moderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

Stadslaan
De circustent staat op het weiland aan de Stadslaan. Er zijn voorstellingen vanaf woensdag 5 september tot en met zaterdag 8 september. Op woensdag om 15.00 uur, donderdag en vrijdag om 17.00 uur en zaterdag de laatste voorstelling om 15.00 uur. De circuskassa op locatie is op voorstellingsdagen geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Meer weten?
Like de Facebookpagina www.facebook.com/circusbossle of kijk op www.circus-bossle.nl

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in