Circus Pavarini treedt op ‘Buiten de Lijntjes’

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli staat Jeugdcircus Pavarini op het toneel van schouwburg Odeon met de nieuwste voorstelling “Buiten de Lijntjes”.

In de uitzending van IJsselmagazine was Caroline van de Burgt te gast en zij vertelde met veel enthousiasme over het circus. Zaterdag 29 juni tussen 12.00 en 13.00 uur wordt deze uitzending herhaald, of luister het interview na op het moment dat je jou uitkomt via uitzending gemist op onze website.

Een gezin staat op het trottoir, het verkeer raast voorbij. Ze kijken om zich heen zodat ze veilig naar de overkant kunnen komen. Het lijkt of we de grip verliezen en daarmee onszelf in alle prikkels om ons heen. In deze voorstelling laten de spelers zien wat er kan gebeuren.

In de nieuwste theatrale circusvoorstelling van Jeugdcircus Pavarini wordt op een lichtvoetige manier met dit thema gespeeld. Het resultaat is een inspirerende voorstelling met een mooie mix van hoogstaande circustechnieken, humor en ontroering. Meer dan 100 spelers (!) maken er weer een feestje van. Kaarten zijn verkrijgbaar via zwolsetheaters.nl.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in