Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
►Kijk zaterdagmorgen óók mee via tv.

Zaterdag 4 maart 2023

Ook deze week vanuit onze studio weer Hattem Actueel. Ook deze keer komen er weer verschillende gasten aan het woord in onze uitzending. In het eerste uur spreken we met Henk Bultman van Bultman Hartholt assurantien over de verkoop van zijn zaak aan Veldsink advies.

Wat doen commissieleden van de politieke partijen? Pascalle Koortens komt dit vertellen waarom zij commissielid is geworden van Hattem Centraal en vertelt over haar ambities.

In het tweede uur is Kees Rook uiteraard aan het woord over het programma Tweede Jeugd Sportief. Als afsluiter spreken we met Jaap Prijs en Dick Groeneveld. Zij hebben hulpgoederen gebracht naar Oekraïne en komen hierover vertellen.

En verder is er nog nieuws uit Hattem en muziek.

Hattem Aktueel wordt deze week gemaakt door Ad Spakman en Gert Rave.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in