Gezellig samen eten in Hanzeheerd De Bongerd

Hanzeheerd De Bongerd is er niet alleen voor de eigen bewoners, maar voor alle Hattemers van 55 jaar en ouder. Voor deze doelgroep organiseert De Bongerd regelmatig gezamenlijke maaltijden.

Samen eten biedt de mogelijkheid om een praatje maken met (oude) bekenden én nieuwe mensen ontmoeten én om lekker te eten. Dit kan op donderdag 12 maart tijdens de open maaltijd voor 55-plussers. Er is dan keuze uit verschillende gerechten die klaargemaakt zijn in de eigen keuken van De Bongerd. Genieten van een heerlijk driegangenmenu en gezellig met anderen kletsen en eten kan voor slechts 13,50 euro.

Reserveren gewenst
Omdat het voor de koks handig is om te weten voor hoeveel mensen er gekookt moet worden, is reserveren gewenst. Aanmelden kan tot en met 11 maart tijdens kantooruren bij de receptie van Hanzeheerd De Bongerd, telefoonnummer (038) 444 58 51. Vanaf 17.00 uur zijn de eters welkom en de maaltijd zelf begint om 17.30 uur.

De open maaltijden in Hanzeheerd De Bongerd vinden normaliter elke tweede donderdag van de maand plaats en hebben als doel het in stand houden en bevorderen van de sociale contacten in de gemeente Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in