Tweede informatieavond over de invulling ijsbaanterrein

Op 11 juli organiseert de gemeente een informatieavond over de toekomstige invulling van het voormalige ijsbaanterrein aan de Geldersedijk. Dit gebied is aangemerkt als woonzorgzone met daarin een Integraal Kindcentrum. Deze plek moet een plek zin om fijn te wonen, leven en naar school te gaan met de levering van goede zorg.

Tijdens deze terugkomavond toont gemeente Hattem enkele modellen voor mogelijke inrichting van dit gebied. Deze modellen zijn onder andere samen met inwoners tot stand gekomen tijdens de startbijeenkomst van 4 juni jl. en in twee werkateliers. Was je niet bij de werkateliers, dan is dat geen probleem. Na een korte terugblik, kijken wij graag met jou naar de modellen. Met deze bijeenkomst wordt een fase van interactie afgesloten. Na de zomer gaat het proces verder. De avond van 11 juli is een tussenstation op weg naar besluitvorming en bestemmingswijziging, nog geen eindstation.

De terugkomavond is op donderdag 11 juli 2019 van 19.30 uur tot 21.00 uur in de Van Heemstraschool, Uilennest 10. De deuren gaan om 19.00 uur open.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in