“Heisa in Hattem” zoekt artiesten

Voor de vierde keer wordt het Heisa “Heisa in Hattem” georganiseerd. Ook dit keer wil de organisatie de bezoekers een afwisselend festivalprogramma bieden met muziek, cabaret, dans, voordrachtkunst en andere acts. Op 7 november is het zover.

De opzet van het festival is hetzelfde gebleven. De organisatie nodigt amateurartiesten uit om op vrijwillige basis deel te nemen aan dit evenement en op tal van locaties in de binnenstad van Hattem optredens te verzorgen.

Dicht bij het publiek
Particulieren en ondernemers stellen hun locaties beschikbaar om van de optredens een succes te maken. De optredende artiesten kunnen hier op heel intieme wijze in contact komen met het publiek, hun acts voor het voetlicht brengen en zo hun vaardigheden uittesten.

Aanmelden
De vorige Heisa-festivals waren een groot succes. De vele bezoekers hopten van het ene optreden naar het andere en kwamen oren en ogen tekort. Heb jij altijd al voor publiek op willen treden? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan. Meld je aan via ma.karssing@gmail.com.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in