Ontmoet raadsleden en vertel hoe jij de toekomst van Hattem ziet

Raads- en commissieleden van Hattem gaan 9, 10 en 11 september de straat op. Je kan hen ondermeer ontmoeten bij sportvelden en -accommodaties. Zij willen van jou weten wat jij belangrijk vindt voor de toekomst van Hattem.

Aanleiding voor deze ontmoeting met Hattemers is de concept Omgevingsvisie. In de Omgevingsvisie staat de visie voor de lange termijn beschreven: welke koers gaat Hattem varen op weg naar 2040, wat is onze stip op de horizon? Op 27 september wordt in een openbare vergadering van de raadscommissies de concept Omgevingsvisie behandeld.

De koers wordt uitgezet aan de hand van drie thema’s:

  • vitale samenleving
  • samen duurzaam
  • levendig landschap tussen Veluwe en IJssel.

Ontmoet de raads- en commissieleden
Op 9,10 en 11 september gaan de raads- en commissieleden op stap met onder andere een bakfiets en de Samen Hattem keet om jouw ideeën over de toekomst van Hattem op te halen. Je treft hen op de volgende locaties en tijden:

Donderdag 9 september
19.00 – 20.30 uur
Omgeving AH
omgeving Boni
Omgeving Saturn Petfood/Stationslaan

Vrijdag  10 september
19.00 – 20.30 uur
Buitengebied
Binnenstad
Omgeving Hessenweg, Hilsdijk, Vijzelpad

Zaterdag 11 september
10.00 – 12.00 uur
Sportvelden
Omgeving Hogenkamp

Via Instagram en Twitter kun je zien waar de raads- en commissieleden precies te vinden zijn. Maar ook als je geen Instagram en/of Twitter gebruikt zijn de raads- en commissieleden goed te herkennen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan, dan kun je jouw ideeën voor Hattem ook mailen naar griffie@hattem.nl of bijvoorbeeld een brief afgeven in het stadhuis ter attentie van de gemeenteraad, graag voor 24 september aanstaande.

Meer informatie over de raad
Volg de gemeenteraad ook op Twitter (@raadhattem) of kijk op www.hattem.nl/gemeenteraad voor meer informatie over de activiteiten van de gemeenteraad.

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in