Berends&Slump winnaar Advies Award 2021 Gelderland

De medewerkers van Berend&Slump zijn supertrots dat hun advieskantoor de provinciale winnaar is van de Advies Award 2021. ‘Wij zijn er heel blij mee,’ aldus René Slump, Algemeen directeur. Het advieskantoor heeft ook een vestiging in Hattem aan de Dorpsweg.

De Advies Awards is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten. Kantoren kunnen alleen genomineerd worden door anderen en zich niet zelf opgeven.

Klanten positief
De verkiezingsprocedure is een lang proces waarin een zeskoppige vakjury vanuit verschillende disciplines de nominaties bepaalt. De provinciale winnaar wordt gekozen door de vakjury, spotters (dat zijn vertegenwoordigers van verzekerings- en brancheorganisaties die in de haarvaten van de samenleving zitten) en klanten van kantoren. De stemmen van de jury, spotters en klanten bepalen elk voor een derde deel het resultaat. ‘Bij Berends&Slump was het resultaat van de klanten veel positiever dan bij de andere genomineerden,’ vertelt René Slump. ‘Er gaat dan ook een golf van trots door het bedrijf.’

‘Morgen wordt bekend gemaakt welke drie advieskantoren doorgaan voor de landelijke finale. Maar wij zijn al heel blij dat we eerste zijn in Gelderland. En zeker met de steun die wij van de klanten hebben gekregen, want daar doen we het voor,’ besluit Slump.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in