Duo Mader/Papandreopoulos bij Kunstkring Hattem

HATTEM – Op zaterdag 14 januari treedt het Duo Mader/Papandreopoulos op in Hattem in MFC de Marke. Het saxofoon – piano tweetal zal werken ten gehore brengen van Erwin Schulhoff, Florent Schmitt, Claude Debussy, Maurice Ravel en Johannes Brahms. De avond begint om 20:15.

In 2018 werden Andreas Mader (saxofoon) en Christos Papandreopoulos (piano) uitgeroepen tot een van de winnaars van de ‘Dutch Classical Talent Tour 2019/20. Sinds die tijd heeft het internationaal succesvol aan de weg getimmerd. Op de website van Kunstkring Hattem is meer informatie over dit optreden te vinden. Ook staat bij dit concert een link via welke een optreden bij Podium Witteman te bekijken valt.

In een recensie omschreef Dagblad van het Noorden dit duo onlangs als ‘een topduo dat hedendaagse composities qua sfeer en interpretatief tot in de kleinte nuances uitwerkt’.

Kaarten voor dit optreden zijn te bestellen via de website www.kunstkringhattem.nl. Volwassenen betalen €22,-, jongeren tot 18 jaar en studenten €7,-

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in