Kerkproeverij in Hattemer kerken

De kerk proeven, kan dat? Bij proeverij denk je aan eten en drinken, maar aan de kerk? Toch is dat de gedachte achter de campagne die mensen uitnodigt om op zondag 16 september de drempel van de kerk over te stappen. De uitnodigende partij zijn kerkleden die in hun omgeving iemand vragen om die zondag mee te gaan naar de kerk. Een buur, een kennis, een vriend die niet (meer) naar de kerk gaat, misschien jij wel. En dat vanuit de gedachte om eens iemand mee te nemen naar een plek die voor haar of hem belangrijk is, in de hoop dat de ander er inspiratie opdoet.

In Hattem doen de Gasthuiskerk (Achterstraat), de Ontmoetingskerk (Van Galenstraat), Bethel (Hessenweg) en De Open Poort (Veldhoeve)  mee aan de landelijke campagne Kerkproeverij. Dus wees niet verbaasd wanneer je een uitnodiging krijgt om mee te gaan op zondag 16 september. Fijn als je toehapt, misschien smaakt het naar meer!

Ook zonder uitnodiging ben je van harte welkom in een van de deelnemende kerken. De bijeenkomsten beginnen in alle kerken om 9.30 uur. Voor de jongste kinderen is er een crèche en voor kinderen uit de onderbouw van de basisschool een speciaal programma.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in