Vriendenstichting i.o. Hospice Hattem zoekt vrijwilligers

Eind 2019 is de Hospice Hattem van start gegaan. Een kleine hospice en laagdrempelig van opzet. Iedereen die ongeneeslijk ziek is en palliatieve terminale zorg nodig heeft is van harte welkom in het hospice.

Om alle activiteiten te kunnen uitvoeren en de continu├»teit te kunnen garanderen is Jack Augustinus, mede-eigenaar Zoethout eigen Werk, gevraagd om “Stichting vrienden van Hospice Hattem” op te richten. Jack is blij met deze bijzondere opdracht waar hij zich graag voor inzet. Uiteraard lukt hem dit niet alleen en daarom is hij op zoek naar een┬ápenningmeester, een secretaris┬áen iemand die zich wil inzetten voor de communicatie┬ávan deze vriendenstichting.

Ben of ken je iemand die zich graag als vrijwilliger inzet om deze mooie opdracht samen vorm te geven? Of heb je goede fondsenwervende idee├źn? Neem dan contact op met Jack Augustinus en stuur een e-mail naar┬ájack.augustinus@gmail.com. De doelstelling is om de steunstichting voor 1 augustus opgericht te hebben, zodat deze na de zomer in actie┬ákan komen. Help je mee?

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in