Hattemse Wilma Wijnen exposeert in Galerie 8

Galerie 8 start dit jaar met een tentoonstelling van autonoom fotograaf Wilma Wijnen. Licht speelt een hoofdrol in haar indrukwekkende foto’s met als thema architectuur en het industriële landschap. De invloed die het licht heeft op structuren, vormen en kleur, is een inspiratiebron voor haar werk. Fotobewerking bepaalt voor een groot deel het verbluffende eindresultaat.

Wilma Wijnen maakt hiervoor gebruik van vele fotografische technieken. Het bewerken van de foto’s is voor haar dan ook als schilderen. De werkelijkheid vormt een basis voor haar gecreëerde foto’s.

Architectuurfotografie
Wilma volgde de opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn. Zij volgde daar de vakopleiding fotografie met als specialisatie portretfotografie. Aanvullend volgde zij diverse workshops en masterclasses portret-, landschap- en architectuurfotografie. Eind vorig jaar nam zij deel aan de kunstbeurs Contemporary Venice, alwaar zij tot fotograaf van de maand werd verkozen. De winnende foto “Dubai in twilight” is onderdeel van de expositie in Galerie 8.

Bezoektijden
De expositie is te zien tot en met 9 april 2022. De expositie is iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00-17.00 uur te bezoeken. Galerie 8 is gevestigd aan de Kerkstraat 30 te Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in