Cultuurfonds Hattem heeft nieuwe folder en website

Het Cultuurfonds Hattem heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met donateurs de nieuwe folder en website gepresenteerd.

De prachtige tuinen van Anna Kroes aan de Groeneweg in Hattem waren het decor voor een inspirerende en gezellige ontmoeting. Het Cultuurfonds Hattem ondersteunt lokale initiatieven op het gebied van cultuur, kunst en natuur die de samenleving verbinden en de aantrekkelijkheid van Hattem vergroten. Het Cultuurfonds Hattem is een fonds op naam onder beheer van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Door de ANBI-status zijn schenkingen aan het fonds fiscaal aftrekbaar.

Al diverse projecten gesteund
In het afgelopen jaar heeft het Cultuurfonds diverse projecten een steuntje in de rug gegeven. Voorbeelden hiervan zijn de restauratie van het Kerkdak, het theaterspektakel rondom de Kooi van Wassenaer, New Orleans festival en theeschenkerij Oldeniel. Daarnaast werd in samenwerking met CMH een concert aan de IJssel georganiseerd. Hattemers met een nieuw initiatief, dat voldoet aan de doelstellingen van het fonds, kunnen een aanvraag doen bij het Cultuurfonds Hattem.

Eigen website
Ook in de toekomst blijft het Cultuurfonds Hattem zich samen met alle Hattemers inzetten zodat  cultuur, kunst en natuur blijven floreren in onze Hanzestad. Niet alleen voor ons, maar ook voor de toekomstige generaties. Om de stichting een lokaal gezicht te geven heeft het Cultuurfonds Hattem een eigen website gerealiseerd en is in samenwerking met leerlingen van het Cibab een nieuwe folder gemaakt. Het eerste exemplaar werd overhandigd door bestuursleden Mariëlle Karssing, Hans Veltkamp, Dries Jonker en Angela van Erven aan de oprichter van het Cultuurfonds Hattem Rolf Olland. Op de foto ontbreekt bestuurslid Mijndert Ververs.

Donateur worden van het Cultuurfonds Hattem of een aanvraag doen? Alle informatie staat op de nieuwe website: cultuurfondshattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in