Bedrijfshalbouwer verhuist naar Bedrijvenpark H2O

In de loop van dit jaar verhuist Hallz.nl naar een nieuw kantoorgebouw op Bedrijvenpark H2O. Daarvoor is een kavel van ruim 1.500 m2 aangekocht op een hoeklocatie bij de entree van het bedrijvenpark. De bouwactiviteiten zijn inmiddels gestart.

Hallz.nl is sinds 2012 vanuit Wezep actief in het ontwerpen, realiseren, renoveren en onderhouden van bedrijfspanden. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor worden de verschillende projecten ontworpen en de realisatie gecoördineerd.

Bij het maken van de keuze voor de nieuwe locatie hebben de voorzieningen op het bedrijvenpark een belangrijke rol gespeeld. “Als bouwer van veelal Turn-Key bedrijfspanden en kantoren is de juiste locatie van ons eigen hoofdkantoor van groot belang”, aldus Robert van Leeuwen van Hallz.nl.

Voortgang Bedrijvenpark H2O en aansluiting A28

Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare uitgeefbaar terrein, in de regio Zwolle bij het knooppunt Hattemerbroek, waar de rijkswegen A28 en A50 elkaar kruisen. Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek B.V. ontwikkelt Bedrijvenpark H2O namens de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in