Obstacle Run Hattem heeft jou nodig!

Voor de Obstacle Run in Hattem op zaterdag 22 juni zijn nog vrijwilligers nodig voor het opbouwen, afbreken en het beveiligen en coördineren van ‘een obstakel.’

Feest
Wil jij de op die dag inzetten om dit bijzondere sportevenement tot een succes te maken? “Tijdstippen? Eigenlijk de gehele dag, maar met de focus van 14.30 tot en met 19.00 uur. Er is geen opleiding vereist, gezond boerenverstand en een goed humeur is wat we zoeken. Na afloop gaan we met de club vrijwilligers deelnemen aan de feestavond bij ‘Heibel in de Haven’, met een hapje eten en gratis consumpties”, vertelt Ellen Vola van Rond Uit Hattem. Aanmelden doe je via info@ronduithattem.nl.


Afzien met een glimlach
Het wordt rennen en klauteren bij de Obstacle Run. Als deelnemer kom je onderweg van alles tegen, zoals touwen, autobanden, modder en water. Deelnemers moeten tijgeren en klimmen over muurtjes. Echt wel uitdagend. Er zijn twee afstanden 5 of 8 kilometer. Het bijzondere aan de Obstacle Run in Hattem is dat er niet alleen gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke obstakels, maar ook van obstakels die gesponsord en opgezet worden door een aantal bedrijven. De Run start en eindigt ook in de haven. Het is geen wedstrijd, maar een challenge. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste.
Meer informatie vind je op facebook.com/obstaclerunhattem of www.obstaclerunhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in