In beeld: Langste Dag Hattem 2023

Op de Langste Dag van Hattem zijn de winkels vroeg geopend, vaak met mooie aanbiedingen. Dat hebben de winkeliers geweten want koopjesjagers en vroege vogels maakten hier dankbaar gebruik van. Zeker met de voorspelling van warm weer was het voor veel mensen fijn om op tijd naar de stad te kunnen gaan. Aan de terrassen te zien lieten de bezoekers zich na een rondreisje in de stad ook graag bedienen om iets lekker te kunnen nuttigen.

Mooie volle terrassen Foto: Kor van der Helm
Vroege vogels in de winkelstraat. Foto: Kor van der Helm
Zoeken naar een plekje. Foto: Kor van der Helm
Afkoelen met een ijsje van de Leckernij. Foto: Kor van der Helm

Kinderen
Ook aan de kinderen was gedacht door de organisatie van Visit Hattem, die de Langste Dag geco├Ârdineerd heeft. Naast het springkussen, dat erg populair was en ondanks de warmte vaak lekker vol was, was er een professionele schmink artiest. Zij wist de kinderen allemaal te transformeren in de superheld of het dier van hun dromen. Dino’s, Spidermans, unicorns, vlinders en prachtige vosjes paradeerden trots door de stad. Voor de lenige kinderen (en hun ouders) was er ook nog een mega Twister spel aanwezig.

Ook voor de kinderen was er vertier geregeld. Foto: Kor van der Helm
Het springkussen kon op veel bezoekers rekenen. Foto: Kor van der Helm

Muzikale ondersteuning
Gedurende de hele dag waren er verschillende optredens van muzikanten en gezelschappen. Van een zanger met alleen zijn gitaar tot shantykoor De Br├╗skoppen. Ook werden er nog de “Bad Shoes” aangetrokken bij Eetcaf├ę de Kruusing. Ons Genoegen speelde daar nog tot laat in de avond door.

Shantykoor De Br├╗skoppen. Foto: Kor van der Helm
Shantykoor De Br├╗skoppen. Foto: Kor van der Helm
Foto: Kor van der Helm
Foto: Kor van der Helm
Foto: Kor van der Helm
Foto: Kor van der Helm
Foto: Kor van der Helm
Foto: Kor van der Helm
Foto: Kor van der Helm

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in