Programma Langste Dag zaterdag 24 juni

Op zaterdag 24 juni kunnen bezoekers de hele dag profiteren van spectaculaire aanbiedingen en leuke acties bij de Hattemse ondernemers tijdens De Langste Dag van Hattem. Het bruist in het centrum van de gezelligheid en de winkels zijn al vanaf 8.00 uur ’s ochtends geopend. Ook kunnen de bezoekers van de binnenstad genieten van muziekoptredens en leuke kinderactiviteiten.

Kinderattracties
Op het Kerkplein is een springkussen en Twister XL. Kinderen kunnen hun behendigheid testen door hun armen en voeten op de gekleurde stippen te zetten en zolang mogelijk overeind blijven. De twistermat is maar liefst 5 bij 5 meter groot en zorgt gegarandeerd voor plezier. Naast springen en spelen op het Kerkplein, kun je even uitrusten op het pleintje bij Toeristisch Informatiepunt waar kinderen zich professioneel kunnen laten schminken tussen 9.00 tot 13.00 uur en waar de hele dag aan de tekentafel gekleurd kan worden.

Livemuziek
Tijdens deze gezelligheid mag live muziek natuurlijk niet ontbreken! Op diverse plekken brengen diverse muzikanten muziek ten gehore. Zoals een duo op saxofoon en gitaar die een mix van Spaanse evergreens, popnummers en heerlijke meezingers spelen. En een Nederlandstalige liedjesschrijver die vrolijke liedjes afgewisseld met gevoelige ballades en shantykoor ‘De Brûskoppen’ brengen zeemansliederen ten gehore brengt, met een hoog meezinggehalte. Eetcafé de Kruusing en Ons Genoegen organiseren ’s avonds nog een optreden samen met de Bad Shoes die tot in de late uurtjes doorgaan.

Speciale acties van lokale bezienswaardigheden en ondernemers
Voerman Stadsmuseum Hattem is vanaf 8.00 uur geopend en heeft voor deze dag speciale acties. De molen is van 10 tot 16.30 open voor bezoek met uitleg over malen en de werking van de molen en in de winkel zijn meel en bakmixen te koop. In de winkel van NogSteedsLeuk zijn er naast kleding deze dag ook bijzondere vintage artikelen van Floorswinkel te koop. Kom zaterdag 24 juni shoppen, neem de kinderen mee en geniet samen van vertier en profiteer van hoge kortingen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in