TotaalBED komt naar H2O

TotaalBED uit Zwolle gaat een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum bouwen op bedrijvenpark H2O. Het gaat om een perceel van 14.000 m2, direct naast de A28. Het pand wordt volgens jaar in gebruik genomen.

Bij totaalBED* werken 180 mensen, waarvan ruim 65 op het hoofdkantoor en distributiecentrum. Het bedrijf werkt met private labels; alle producten worden onder de eigen merknaam geproduceerd door fabrikanten in Nederland, België, Duitsland en Litouwen.

Groeistrategie
TotaalBED is opgericht in 1998. Ondanks de snelle groei is het nog steeds een echt familiebedrijf. Directeur Mühip Kartal: “De nieuwe locatie past in onze groeistrategie. De zichtlocatie langs de A28 zal bijdragen aan het uitbouwen van de naamsbekendheid van totaalBED. Het is een mooie plek, die goed bereikbaar is voor onze medewerkers, die vooral in de regio Zwolle wonen.”

Knooppunt
Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare bij knooppunt Hattemerbroek, waar de A28 en A50 elkaar kruisen. Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV ontwikkelt bedrijvenpark H2O namens de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek.

*Vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum worden 21 eigen winkels bediend. Het doel is om binnen enkele jaren te groeien van 21 naar 32 winkels. De 22e vestiging wordt medio dit jaar geopend in Duiven.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in