Nederlands Bakkerijmuseum Hattem ‘Leukste uitje van Gelderland 2020’

Het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem is het “Leukste uitje van Gelderland 2020”. Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel landelijk als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal zijn ruim 80.000 stemmen uitgebracht.

Vorig jaar was het Bakkerijmuseum ook al het “Leukste uitje van Gelderland.’ Vrijdag werd bekend dat het museum gaat uitbreiden.

Fred Voskuil: “Na de winst van vorig jaar lag de lat hoog, maar ik ben superblij dat we weer zijn verkozen tot leukste uitje. Als je kijkt, twee kleine gebouwtjes aan de rand van de Veluwe, en dan laten we al die attractieparken in Gelderland achter ons. Dan doen we het toch wel goed.”

Hoogste cijfers
Het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod- de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2020. Een greep uit de reacties over de winnaar:
‘Leuk dagje uit voor een leuke kleine prijs! Kinderen genieten van het koek bakken, de speurtocht en de grappige interactieve voorstelling. Leuk, kleinschalig en hele enthousiaste, bevlogen en vriendelijke medewerkers!!’ ‘Hier moet je gewoon een keer naar toe! Het is leuk, erg leerzaam en wordt met veel humor gebracht. Vriendelijk en gastvrij personeel en prachtige omgeving’

De winnaars in Gelderland
Gouden award Nederlands Bakkerijmuseum Hattem
Zilveren award ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn, Garderen
Bronzen award Veluwsche Stoomtrein Maatschappij, Beekbergen

ANWB Eropuit
De verkiezing ‘Leukste uitje 2020’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Elk jaar gaan ruim een miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit beleven. Land van ANWB biedt tevens tickets voor theatervoorstellingen, diverse verblijfsarrangementen en honderden wandel- en fietsroutes: kortom alles om er in Nederland op uit te gaan!

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de tiende keer. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in