Nederlands Bakkerijmuseum weer “Leukste uitje in Gelderland?”

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem kreeg van de ANWB bericht dat het weer in de race is voor ‘Leukste Uitje van Gelderland.” Martijn, Franc en Fred doen een oproep om het Bakkerijmuseum te steunen,

“Daar staan we dan… met z’n drieën namens de drieënveertig medewerkers van het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem. Het trio dat al meer dan twee twee jaar ook tijdens de nachtelijke uren te vinden is in het museum. Brood bakken om het museum te behouden in moeilijke tijden. Lange nachten soms met maar één doel. De toekomst veilig stellen van de plek die ons zo dierbaar is.”

“Maar hoe hard we ook werken, we redden het niet zonder uw steun en zonder de steun van de ANWB! De vakjury van dit icoon in de Nederlandse samenleving heeft ons opnieuw genomineerd voor de titel “Leukste uitje in Gelderland.”

“Daarom willen we u vragen weer achter ons te gaan staan en ons uw stem te geven. Een stem op een stichting die al bijna een halve eeuw strijdt voor het behoud van het cultureel erfgoed van de bakkerij. Een stem op de mensen die het museum een gezicht geven en die zich veelal belangeloos inzetten om ook uw wereld een beetje mooier te maken.”

“Wij zijn Martijn, Franc en Fred en wij hopen dat u achter ons wilt gaan staan.” Met onderstaande link stem je op het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in