Gemeente Hattem organiseert bezichtiging d’ Olde Skoele

De gemeente Hattem organiseert op dinsdag 4 december een bezichtiging van d’ Olde Skoele, het monumentale gebouw aan de Zuiderzeestraatweg dat sinds kort weer in handen is van de gemeente. De bezichtiging is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn om het pand een nieuwe bestemming te geven, maar ook voor omwonenden of andere geïnteresseerden die het pand eens van binnen willen bekijken.

Conditie
Het pand is in de afgelopen jaren in conditie sterk achteruit gegaan. Daarom is het niet mogelijk om alle delen van het pand te zien. Op sommige plekken is de vloer slecht en de zolder is niet begaanbaar. Toch kunnen bezoekers een goede eerste indruk krijgen van welke kansen de locatie biedt en wat er aan het pand moet gebeuren.

Criteria
De gemeente Hattem is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Ook kunnen bezoekers een overzicht krijgen met criteria waaraan een initiatief moet voldoen. Het pand is bijvoorbeeld een gemeentelijk monument. Daarom moeten gebruik van en aanpassingen aan het gebouw aansluiten bij de monumentenstatus. Ook is de buurt een belangrijke factor: omwonenden mogen geen overlast ervaren door de nieuwe functie van het gebouw.

Datum: dinsdag 4 december
Tijdstip: 13.30 tot 15.30 uur
Locatie: Zuiderzeestraatweg 16

d’Olde Skoele terug naar gemeente Hattem
Welke leegstaande panden krijgen in Gelderland een nieuw leven?
d’Olde Skoele genomineerd!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in