Leerlingen van Laura’s Musical maken sprookjesboeken

Net als andere ondernemers moest ook Laura Groeneveld, eigenaar van Laura’s Musical, het afgelopen jaar veel aanpassen door de coronamaatregelen. Eerder werd al een succesvolle bioscoopfilm en videoclips gemaakt met haar leerlingen.

Nu heeft zij weer een alternatief bedacht voor de voorstellingen van Laura’s Musical. “Met de oudste leerlingen is er weer een film opgenomen en met de jongere groepen zijn er sprookjesboeken gemaakt”, vertelt Laura. “Alle leerlingen zijn in hun prachtige kostuums gefotografeerd op landgoed Groot Stokkert in Wapenveld, waar zij hun sprookje ‘uitspeelden’.”

Leerzaam
Voor de musicalleerlingen weer een nieuw uitdaging. Naast het zingen, dansen en acteren leerden ze nu ook poseren voor de fotocamera. Laura: “Welke rol heb je, wat doe je, wat voor houding past daar bij, hoe kijk je, enz. Al met al weer een leuke en leerzame ervaring.” Toch hopen Laura en haar leerlingen vooral dat ze na de zomer eindelijk weer echt in het theater mogen optreden.

Gratis proeflessen
Na de zomervakantie is er weer ruimte voor nieuwe leerlingen om in te stromen. Lijkt jou musicalles ook leuk en ben je tussen de 4 en 16 jaar oud? Kom dan naar de gratis proeflessen op maandag 30 augustus en maandag 6 september in Hattem.

Opgeven
Voor meer informatie en opgeven kun je mailen naar laurasmusical@gmail.com of bel/app naar: 06-31186999. Of kijk op   www.facebook.com/laurasmusical, instagram.com/laurasmusicall of www.laurasmusical.wordpress.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in