Leerlingen ‘Laura’s Musical’ maken zelf een Kerstvideoclip

Laura Groeneveld van Laura’s Musical moest door de coronabeperkingen creatief zijn om haar musicalleerlingen een alternatief te bieden.

Ging begin november een heuse bioscoopfilm van Laura’s Musical in première, afgelopen week zijn de leerlingen opnieuw aan het filmen geslagen. Dit keer werd een echte Kerstvideoclip opgenomen.

Gezellige filmavonden
“Ze mochten hiervoor gebruik maken van een prachtige overkapping met een grote open haard erin. Het ‘huisje’ werd gezellig aangekleed met lichtjes, kransen, cadeautjes en een kerstboom”, zo vertelt Laura enthousiast.

“De houten vlonder ervoor diende als ‘podium’ waar op gezongen en gedanst werd en verder werden er allerlei typische gezellige kerstbeelden opgenomen zoals; rondom het vuur marshmallows maken, warme chocomelk met slagroom drinken, kerstboom versieren, kerstkoekjes bakken, enz.

Het waren een paar gezellige filmavonden met de leerlingen en natuurlijk weer met een prachtig resultaat.


Kleine groepjes

Laura legt uit dat er maar liefst 6 clips zijn opgenomen. “Omdat we met ruim 100 leerlingen zijn hebben we het in kleinere groepjes verdeeld. Het is pas net een paar dagen geleden gefilmd, dus dat moet allemaal nog bewerkt en in elkaar geplakt worden.” De bedoeling is dat de leerlingen en ouders de Kerstclip voor de Kerst ontvangen.

Ook meedoen?
Vanaf januari start Laura’s Musical weer met een nieuwe voorstelling of film. Ben jij tussen de 4 en 16 jaar oud en wil jij dan ook meedoen? Kom dan naar de gratis proeflessen op maandag in Basisschool Het Palet, Dorpsweg 33.
Voor meer informatie en opgave kun je mailen naar: laurasmusical@gmail.com of bel/app naar: 06-311 869 99. Kijk ook op www.facebook.com/laurasmusical, instagram.com/laurasmusicall of www.laurasmusical.wordpress.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in