Leerlingen Laura’s Musical maken weer bioscoopfilm

Na het succes van de vorige film hebben de oudste leerlingen van de Laura’s Musical ook dit jaar een heuse bioscoopfilm gemaakt als alternatief voor een optreden.

Dit keer heeft Laura Groeneveld, eigenaar van Laura’s Musical, een film geschreven en geregisseerd speciaal voor haar oudste musicalgroepen. Het gaat over studenten op een musicalacademie die van alles meemaken.

Trots
“De afgelopen maanden is er hard geoefend voor de film. Naast zingen, dansen en acteren leerden de leerlingen ook om voor de camera te staan en wederom met een prachtig eindresultaat”, vertelt Laura trots.

Meedoen?
Na de zomervakantie start Laura’s Musical weer met nieuwe voorstellingen en is er weer ruimte voor nieuwe leerlingen om in te stromen. Lijkt musical les jou ook leuk en ben je tussen de 4 en 16 jaar oud? Kom dan naar een van de gratis proeflessen op maandag 14, 21 of 28 juni in Hattem.

Opgeven
Wil je meer weten of je nu al opgeven? Mail naar: laurasmusical@gmail.com of bel/app naar: 06-31186999. Ook kunn je een kijkje nemen op www.facebook.com/laurasmusical, instagram.com/laurasmusicall of www.laurasmusical.wordpress.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in