Syntus wordt RRReis met nieuwe dienstregeling

De busregio’s Syntus Gelderland en Syntus Overijssel worden per 13 december samengevoegd tot de busregio IJssel-Vecht. In deze regio gaan de bussen rijden onder de merknaam RRReis.

RRReis is de nieuwe naam voor het regionale openbaar vervoer in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. RRReis wordt stapsgewijs in de drie provincies ingevoerd. Keolis/Syntus is de eerste vervoerder die onder de naam RRReis voor een periode van twee jaar het openbaar vervoer verzorgt in delen van Gelderland en Overijssel.

Schoner, stiller en duurzamer
Vanaf 13 december rijden er vrijwel alleen nog elektrische bussen in jouw regio. De nieuwe bussen zijn elektrisch en daarmee vrij van schadelijke uitlaatgassen. “Dit biedt veel voordelen, zoals een betere luchtkwaliteit en gezondere leefomgeving. Daarnaast zijn de bussen een stuk stiller, wat zorgt voor minder geluidsoverlast op busroutes in de regio. Ook bieden de nieuwe bussen meer comfort dankzij faciliteiten zoals wifi, usb-aansluitingen en een elektrische rolstoelplank”, aldus Syntus Gelderland

Om het elektrische busvervoer mogelijk te maken, worden er 25 laadpalen verdeeld over zes busstations geplaatst: Apeldoorn, Dedemsvaart, Deventer, Ede, Harderwijk en Zwolle. Deze moderne laadvoorzieningen laden de elektrische bussen tussen de ritten door in snel tempo op.

Wil je meer informatie over RRReis en het nieuwe openbaar vervoer vanaf 13 december? Kijk dan op RRReis.nl. Hier vind je hier ook meer informatie over de nieuwe dienstregeling en over nieuwe RRReis vervoersbewijzen en producten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in