Proef het lekkers van Hattem

Na het succes van vorig jaar komt er een tweede editie van Happen in Hattem. Tijdens dit evenement presenteren Hattemer ondernemers hun lekkerste en verrassendste gerechten.

Bezoekers kunnen bij verschillende bedrijven speciaal voor het evenement bereide hapjes proeven. Het palet van de gerechten is zeer afwisselend en je kan live meemaken hoe alles wordt klaargemaakt.

Pannenkoeken
Ook aan de jonge gasten is gedacht. Voor hen is er ook genoeg lekkers, en kinderen mogen zelf pannenkoeken bakken. Verder is er een springkussen, gratis ranja aan en komt clown Ziezo met zijn vrolijke fratsen en goocheltrucs.

Live muziek
Het evenement krijgt extra jeu door de aanwezigheid van live muziek. De Hattemse band Anis & de Limasionada spelen Engelse en Indonesische liedjes en aansluitend komt troubadour Rob Krot met een gevarieerd repertoire. Je kan bij hem ook een verzoeknummer indienen. Tot slot komen de twee enthousiaste muzikanten van Men in Music voor gezellige dansmuziek.

Happen in Hattem is op zaterdag 20 juli a.s. van 15.00 tot 21.00 uur op het Tinneplein in Hattem en de toegang is gratis.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in