Wil jij een steentje bijdragen aan het Dikke Tinne Festival ?

Wist je dat de organisatie van het Dikke Tinne Festival en veel evenementen in Hattem grotendeels in handen is van vrijwilligers?

“Nog maar net begonnen bij Rond Uit Hattem/Visit Hattem merk ik hoe betrokken deze vrijwilligers zijn en ik wil ze graag bedanken voor hun inzet en enthousiasme afgelopen jaren. Een dikke duim naar jullie en hartstikke bedankt! Jullie zijn stuk voor stuk: kanjers” aldus Marije van Loenen, Coördinator Evenementen.

Dikke Tinne Festival
Ook dit jaar hoopt Marije weer te kunnen rekenen op de inzet van vrijwilligers. In het bijzonder voor de organisatie van het Dikke Tinne Festival op zaterdag 11 september. “We zijn op zoek naar hulp bij de opbouw en aankleding van de stad, poortwachters, verkeersregelaars en kunnen hulp gebruiken bij het kinderprogramma”, geeft Marije aan.

Ook eens in zo’n mooie monnikspij?
Als poortwachter van het Dikke Tinne Festival mag jij in dit middeleeuws gewaad bezoekers aan het historische festival van harte welkom heten. Marije: “Dit is een belangrijke taak maar ook om een vrijwillige bijdrage te vragen, zodat het festival toegankelijk gehouden kan worden voor een breed publiek en we toch enkele onkosten dekken.”

Door de poortwachters te rouleren over de verschillende locaties en een passend rooster te maken, krijg je veel van het festival mee en een uniek kijkje achter de schermen.

Wil jij ook als vrijwilliger meewerken? Meld je dan aan via evenementen@ronduithattem.nl.

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in