Rond Uit Hattem wordt Visit Hattem

Een nieuwe website voor Rond Uit Hattem; het was volgens de toeristische organisatie hoog tijd voor een nieuwe, moderne website.

“De oude was moeilijk actueel te houden en de look-and-feel was niet meer van deze tijd”, vertelt Sonja Schultz, coördinator Toeristisch Informatie Punt Hattem. “Een website moet niet te veel tekst bieden, maar vooral veel foto’s en ‘inspiratieverhalen’. Eén beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.”

Hanzestad Hattem
Hattem is onderdeel van het verbond van Hanzesteden. De gemeente Hattem wil het merk Hanzestad meer gaan inzetten als merknaam. De nieuwe website gebruikt daarom nu ook het Hanzestad Hattem-logo.

Nieuwe naam
Om de vindbaarheid te vergroten is de naam van de website gewijzigd naar www.visithattem.nl. Sonja Schultz: “Onder de naam Ronduithattem blijven we ook nog wel te vinden.”

Internationaal
Omdat steeds meer buitenlandse bezoekers de Hanzestad Hattem weten te vinden, zal de website zal ook in het Duits en Engels te lezen zijn. Schultz: “Hieraan wordt nog gewerkt, maar voordat de reisbewegingen weer op gang komen willen we dat gereed hebben. De nieuwe website bereikt dus veel meer mensen dan de oude.”

Wat biedt de website?
Op de nieuwe website vind je alle toeristische informatie: bezienswaardigheden en musea, maar ook overnachtingsmogelijkheden en horeca. Ook vind je er inspiratie voor een dagje Hattem, zoals de mooiste wandel- en fietstochten of de leukste kinderactiviteiten. En natuurlijk vind je hier ook de agenda van Hattem.

Online reserveren
Nieuw op de website zijn de online aanmeldformulieren. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om online een stadswandeling te reserveren. “Ook kun je je gemakkelijk aanmelden om deel te nemen aan een evenement of bijvoorbeeld om sponsor te worden. En natuurlijk, iets bestellen en meteen betalen via onze webshop, komt binnenkort ook beschikbaar. Hiermee is de website helemaal van deze tijd”, aldus een tevreden Sonja Schultz.

www.visithattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in