Wandel tussen de hanzesteden Hattem en Elburg

Het jaar 2023 staat in het teken van de Hanze, het is het Hanzejaar. In dit jaar organiseren de verschillende Hanzesteden leuke activiteiten die allemaal gelinkt zijn aan de Hanze. Op 10 juni 2023 kun je daarom een wandeling maken tussen Hattem en Elburg. Tijdens de wandeltocht leer je meer over de Hanze en de Hanzetijd.

Verschillende afstanden
Hoewel de wandeltocht tussen Hattem en Elburg is, is het toch mogelijk om meerdere afstanden te lopen. Er is een mogelijkheid om van Hattem naar Oldebroek te wandelen, op een afstand van 12 kilometer. Van Elburg naar Oldebroek is ook mogelijk in 14 kilometer. Van Hattem naar Elburg is in totaal een reis van 26 kilometer. Deelname kost €10 en is inclusief een versnapering voor onderweg en een uniek aandenken. Ook zul je muziek worden ontvangen bij Het Buitencentrum met koffie, thee en een Oekraïense soep die door de bewoners van het Buitencentrum wordt bereid en geserveerd. Hier worden verschillende culturen bij elkaar gebracht: historie, cultuur en de tijd van nu ontmoeten elkaar.

Vervoer
Vanaf Het Buitencentrum kunt je kiezen voor doorwandelen naar de andere Hanzestad, terugwandelen of gebruik maken van de pendelbusdienst. Mocht je hiervan gebruik willen maken, kun je dit bij aanmelding aangeven (vol=vol!). Uiteraard kun je ook eigen vervoer regelen of gebruik maken van het Openbaar Vervoer.

Voor meer informatie en aanmelden kijk je op de Hanzewandeling pagina op Visit Hattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in