Voorjaarstoertocht Lions Hattem

De rallycommissie van de Lions Club Hattem organiseert op 14 april een voorjaarstoertocht. Voor deze tocht worden liefhebbers van harte uitgenodigd om mee te rijden.

Opbrengst voor duofiets
Naast bezitters van oldtimers en youngtimers mogen ook zij meerijden die niet in het bezit zijn van rijdend erfgoed. De tocht voert langs de mooiste plekjes rond Hattem en langs de I
Jssel. Onderdeel van de rally zijn twee tussenklassementen met de nodige uitdaging. De opbrengst van het evenement gaat naar Stichting Welzijn Hattem als bijdrage voor een tandemfiets voor dementerende ouderen.

Waar, wanneer en hoe laat
Op 14 april verzamelen de deelnemers zich tussen 9.30 en 10.00 uur bij Dutch Golf aan de Konijnenbergweg 3 te Hattem. Vanaf 10.15 uur vertrekken de equipes om de anderhalve minuut. Tussen 15.00 en 18.00 uur wordt iedereen terugverwacht bij Dutch Golf te Hattem. Voor een lunchpakket onderweg wordt gezorgd.

Deelname
Reserveren kan per mail lionsrallycommissie@gmail.com of via een app naar 06-46141563. Iedere deelnemer ontvangt een herinneringsfoto van de equipe onder De Dijkpoort. De kosten per equipe (maximaal 2 personen) bedragen € 95 en voor iedere extra inzittende € 30. De deelname is definitief nadat de bijdrage is ontvangen op rekening NL91RABO0325770298 t.n.v. Lions Club Hattem met vermelding Lions rally 2024.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in