Verbinding is het jaarthema van Lionsclub Hattem

Bij de Lionsclub Hattem zijn presidenten er voor een jaar, ook brengen ze hun eigen thema mee. Johan Kooij is de nieuwe president voor komend jaar en zijn thema is ‘Verbinding’. De kroon werd overgedragen door Floris Degener na zijn succesvolle jaar. De resultaten waren twee nieuwe leden, succesvolle wijnacties, het Filmfestival en meerdere inspanningsacties. Eindelijk kon het weer, het hele jaar. Ook Johan’s ambities zijn groot, met meer goede doelen, grotere activiteiten en meer handen uit de mouwen acties.

Lions aan het lassen. Eigen foto Lions Club

 

Letterlijk verbinden
Om het thema ‘Verbinding’ kracht bij te zetten gingen de leden meteen aan de slag in Johan’s bedrijf Consmema om letterlijk lasverbindingen, al dan niet met behulp van een robot, op meerdere manieren te leggen. Er zat wat talent tussen, maar goed lassen blijkt toch een lastig vak.

Wat doet de Lions Club?
Lions Club Hattem steunt vele sociale en maatschappelijke initiatieven vanuit de Nederlandse lijfspreuk ‘Lions Helpen’. In Hattem zijn dat met name doelen die de gezondheid en leefomstandigheden van de Hattemers die best wat hulp kunnen gebruiken verhogen. Twee voorbeelden zijn de Kerspakketten actie voor mensen met een uitkering en de dagelijkse vraagbaak-ondersteuning van de Oekraïners in Hattem.

Als Hattemers zelf ideeën hebben waar Lionsclub Hattem financieel of met kennis of inzet kan bijdragen leggen we graag de verbinding. Mail ideeën naar hattem@lions.nl .

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in