Zweedse tafeltenniskampioen speelt opnieuw in Hattem bij Smash ’70

Van Wijnen Smash ’70 heeft het Eredivisieteam voor het komende seizoen compleet. De Hattemse tafeltennisvereniging heeft weer een oudgediende weten te strikken en dat is niet de eerste de beste. Viktor Brodd wil graag weer in Hattem komen spelen.

Het team, de speelcondities en de sfeer bij Smash’70 spreken hem bijzonder aan. Viktor gaat zijn deelname aan de Nederlandse tafeltenniscompetitie combineren met die van de Zweedse, waarin hij in mei van dit jaar met zijn team de landstitel binnenhaalde voor Söderhamns.

Groot aandeel
Viktor speelde in het seizoen 2019-2020 ook al voor de Hattemse tafeltennisvereniging. In dat jaar werd Smash Landskampioen, waarbij Viktor een groot aandeel had in het puntentotaal. Hij verloor slechts 2 wedstrijden in de hele competitie. Hij laat door zijn aanvallende speelstijl attractief tafeltennis zien op het hoogste niveau.

Bovenste plaatsen
Met de komst van Viktor Brodd verwacht Van Wijnen Smash ’70 in de najaarscompetitie  weer mee te kunnen strijden om de bovenste plaatsen van de Eredivisie Tafeltennis.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in