Viktor Brodd naar Van Wijnen Smash ’70

Tafeltennisvereniging van Wijnen Smash ’70 heeft met Viktor Brodd een fantastische speler binnengehaald voor het nieuwe seizoen. De 27-jarige nummer 1 van Zweden heeft als tafeltennis international een prachtige staat van dienst. Vorig jaar stond hij op plek 170 van de wereldranglijst.

Over zijn komst naar Van Wijnen-Smash’70 schrijft hij: ” I’am looking forward to the next season and hopefully we can win de league”.

Brodd wordt de vervanger van Boris de Vries die dit seizoen afscheid neemt van het professionele tafeltennis. Boris gaat zijn carrière voortzetten met het trainen en coachen van talentvolle tafeltennissers. Ook Roel Bogie verlaat Smash’70. Hij gaat zijn tafeltennis carrière bij een andere club voortzetten.

Met de komst van Brodd is het eredivisieteam compleet. Hattemer Martijn de Vries, de ervaren Michiel Boer en de jonge Colin Rengers blijven aan de club verbonden waardoor coach/speler Gerben Last over een team met potentie beschikt met een mengeling van leeftijd, talent en ervaring.