Hanzeheerd bedankt vrijwilligers

Het is een goede traditie binnen Hanzeheerd De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde om jaarlijks alle vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet en betrokkenheid.

Onder normale omstandigheden gebeurt dat in het voorjaar tijdens gezellige vrijwilligersavonden. Vanwege coronamaatregelen kunnen deze avonden, net als vorig jaar, geen doorgang vinden. Vrijwilligers konden vorige week bij hun vrijwilligerscoördinator een lekkere feeststol ophalen, broodplank en een pakje boter.

Onmisbaar
Zorgorganisaties zoals Hanzeheerd kunnen niet zonder vrijwilligers. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de ouderen die in De Bongerd en Brinkhoven wonen. “Wij zijn enorm blij met de vrijwilligers waar Hanzeheerd dagelijks een beroep op kan doen. Zij zijn een onmisbare schakel voor de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening. Natuurlijk zorgen wij voor belangrijke voorwaarden zoals een verzekering, scholing en begeleiding, ” aldus Hanzeheerd.

Meer weten?
Wil je meer weten over het doen van vrijwilligerswerk in De Bongerd of Brinkhoven? Kijk dan op www.hanzeheerd.nl/vrijwilligers.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in