Nieuwe kabels en leidingen bij Hessenweg en Vechtstraat

Vanaf maandag worden kabels en leidingen in de Hessenweg en bij de Vechtstraat vervangen. Deze werkzaamheden zijn nodig als voorbereiding van de geplande herinrichting op deze wegen.

De leidingen bevinden zich in het trottoir van de Hessenweg, tegenover Tandheelkunde Hattem en aan het begin van de Hilsdijk. Ook de gasleidingen van Liander en drinkwaterleidingen van Vitens worden vervangen. Zoals je weet start de herinrichting na de zomervakantie.

  • Werkzaamheden tot 20 mei
    De helft van de rijbaan van de Hessenweg is gestremd omdat er gewerkt wordt in het trottoir van de Hessenweg en Hilsdijk. De aannemer gaat verkeersregelaars inzetten om het verkeer langs het werk te begeleiden. De inrit bij Tandheelkunde Hattem en de uitrit van de Albert Heijn aan de Hilsdijk kun je dan niet gebruiken. Omdat vanaf 11 mei de basisscholen weer beginnen, wordt de rijbaan tijdens de ‘schoolspits’ niet gestremd.
  • Kruising Hendrikjesweg: 21 mei – 29 mei
    Er wordt gewerkt op de kruising van de Hendrikjesweg met de Vechtstraat. De Hendrikjesweg is dan afgesloten voor autoverkeer vanaf de Vechtstraat. Via de Zandkamp en de Hollewand is de Hendrikjesweg wel bereikbaar. Voetgangers en fietsers kunnen wél van de kruising gebruik maken.

 

Planning vanaf juni
Hierna worden de gas- en waterleidingen in de rest van de Hessenweg vervangen. Van begin juni tot begin juli gebeurt dit op het stuk Hilsdijk tot en met het Vijzelpad. Van augustus tot november volgt dan het deel Vijzelpad tot aan de Duisteresteeg. Als je aan van deze wegen woont, ontvang je bericht over de werkzaamheden bij jou voor de deur.

Vragen?
Als je vragen hebt over de werkzaamheden, bel dan met de uitvoerder van Siersgroep, de heer B. Brugmeijer (0541) 57 22 00.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in