Stiltewandeling met gedichten en bezinningsmomenten op de Dellen

Wandel mee met dominee Wim Hortensius en dichter Hans Lambrechts over de Dellen bij Heerde. Deze jaarlijkse Stiltewandeling start ditmaal niet in Hattem maar op de parkeerplaats bij de Schaapskooi, bereikbaar via de Elburgerweg.

Pastorie De Gaedsbergh
De wandeling start op zaterdag 9 april rond 9.15 uur. Kort na 8.45 uur vertrekken er enkele auto’s bij de pastorie op de Gaedsbergh naar de Schaapskooi. Wie mee wil rijden moet zich vooraf opgeven en op deze zaterdag uiterlijk 8.45 uur aanwezig zijn op het adres Gaedsbergh 13. Met eigen vervoermiddel naar de Schaapskooi rijden kan ook.

Wandelroute
De Dellen is een prachtig natuurgebied met bossen, heide en vennetjes. De wandelroute loopt daar langs en tussendoor. Ook zijn er enkele tussenstops ingepland met een gedicht en een bezinningsmoment, onder meer bij het Pluizenmeertje.

Doel wandeling
Doel van de Stiltewandeling is de drukte van alledag even parkeren en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en de plek van God of het geloof in je leven. De wandeling eindigt rond 11.00 uur weer op de parkeerplaats bij de Schaapskooi.
Aanmelden kan via het mailadres scribapw@pknhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in