Stiltewandeling Wezepse heide

Op zaterdag 23 maart wordt er een Stiltewandeling gehouden op de Wezepse Heide bij Wezep. De wandeling wordt georganiseerd door dichter Hans Lambrechts en ds. Wim Hortensius uit Hattem. Er worden onderweg verschillende gedichten voorgedragen en inspirerende teksten gedeeld.

De Stiltewandeling start om 9.00 uur met koffie, thee en muziek in de pastorie van de Protestantse Gemeente Hattem, Gaedsbergh 13. De deelnemers lopen daarna vanuit Hattem naar de Wezepsche Heide en keren rond 12.00 uur weer bij de pastorie terug. Wie wil kan de wandeling afsluiten met nog een kopje koffie of thee.

Doel van de Stiltewandeling is de drukte van alledag even tussen haakjes te zetten en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en de plek die God inneemt in jouw leven. Het thema is De veelkleurigheid van God. ‘Ieder mens is uniek, voor zichzelf, een ander en voor God. Wij geloven dat God van deze veelkleurigheid geniet’, zo laten de initiatiefnemers weten.

Aanmelden vooraf kan via het mailadres leerhuis@pknhattem.nl. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Wim Hortensius (038 4524660) of Hans Lambrechts (06 15380698).

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in