Voetbalfinale Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi

8 voetbalteams strijden een sportieve strijd in het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi. WZC Wapenveld en Hatto Heim uit Hattem tekenden samen voor de organisatie van dit toernooi en de wedstrijden worden gespeeld op de sportparken Monnikenbos in Wapenveld en Het Achterveen in Hattem. De deelnemende teams bereiden zich met dit toernooi voor op de reguliere competitie die half september weer begint.

Hattem – ’s Heerenbroek
Op 22 augustus speelden de teams van Hattem tegen ’s Heerenbroek. Hattem had moeite om als team te voetballen omdat er vele nieuwe gezichten in de selectie in het team ingepast moeten worden. ‘s-Heerenbroek speelde fris, voor rust met veel druk naar voren.
De goed leidende scheidsrechter Eric Kwakkel floot na 90 minuten bij een 1-4 stand voor het einde.

CSV ’28 – CSD ’83
In Hattem won diezelfde dag CSV ’28 verrassend van derdeklasser SCD ’83. De wedstrijd verliep gelijk opgaand met veel duels op het middenveld. Vlak voor tijd maakten de Zwollenaren de enige en beslissende treffer. In de voorlaatste minuut raakte SCD ’83 nog de paal maar het bleef 0-1.

Finale
Zaterdag 24 augustus wordt de finale gespeeld door de winnaasspoule van de wedstrijden. Dit zal plaatsvinden bij sv Hatto-Heim.
Om 14.00 uur beginnen de wedstrijden:
’s Heerenbroek – sv Hatto-Heim
sc Rouveen – CSV’28.
Deze wedstrijden duren 2 x 25 minuten.

Om 15.25 uur zijn de wedstrijden om plaats 1-2-3 en 4. Ook hier spelen de teams 2 x 25 minuten tegen elkaar.
Het team dat de finale wint neemt de toernooischaal mee naar uit.