Het wordt een speciaal ‘Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi’

sv Hatto-Heim en WZC organiseren samen de 8e editie van het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi.

De wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 18, donderdag 20 en zaterdag 22 augustus. Donderdagavond wordt het speelschema voor de zaterdag bekend gemaakt.

De wisselbeker is nu in handen van Rouveen. Debutanten op dit toernooi zijn dit jaar vv Oeken, EFC ‘58 en sc Diepenveen. Ook de oude bekenden CSV ’28,  ’s-Heerenbroek, Rouveen plus de organisatoren Hatto-Heim en WZC beloven dit jaar er een spannende pot van te maken.

Midweekse wedstrijden
Op dinsdag 18 augustus worden de wedstrijden WZC – Oeken in Wapenveld en Hatto Heim – Rouveen in Hattem gespeeld. Op donderdag spelen Diepenveen en CSV ’28 in Wapenveld en ’s Heerenbroek speelt in Hattem tegen EFC ’58. Deze midweekse wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Zaterdag
Op zaterdag 22 augustus vanaf 14.00 uur strijden de vier winnaars om de plaatsen 1 tot en met 4 en de verliezers om plek 5 tot en met 8. Om 15.25 uur beginnen de finales van de verliezers- en de winnaarspoules.

Gratis toegang
Publiek heeft tijdens het toernooi gratis toegang op de sportparken Monnikenbos in Wapenveld en ‘t Achterveen in Hattem.

Corona
De organisatie vraagt nadrukkelijk om je aan de coranaregels te houden

Klik hier voor het programmaboekje
Klik hier voor de coronaprotocol

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in