Gele tulpen én een gesprek aan de voordeur in Hattem

Ellen Snijder van het Geheugensteunpunt en Monique Zuidwijk van Alzheimer NL Oost-Veluwe hebben deze week in Hattem tulpen rondgebracht.

Deze gele tulpen zijn bezorgd bij Hattemers met dementie die op de wachtlijst staan voor een casemanager, de bezoekers van het Geheugensteunpunt in Hattem en naar zelfstandig wonende Hattemers die in deze tijden wel een bloemetje kunnen gebruiken.

1.5 meterpraatje

Ook werd het kantoor van thuiszorgorganisatie Verian niet overgeslagen. “Het was bijzonder te zien dat niet alleen de prachtige gele tulpen maar ook het ‘praatje op 1,5 m voor de deur’ de mensen goed deed”, vertelt Monique Zuidwijk.

Bel of mail
In deze bizarre corona-tijden, waarin er geen bijeenkomsten en dagbesteding zijn voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, is het vaak extra zwaar thuis. Heb je behoefte aan een gesprek of heb je een concrete vraag, neem dan contact op met het Geheugensteunpunt Hattem: coördinator: Ellen Snijder, telnr. 06 – 12530048 (dinsdag t/m vrijdag),of mail naar hattem@hetgeheugensteunpunt.nl

 

‘Bedankt’
“Dank aan de mensen uit Heerde/Hattem en omgeving voor hun donaties om dit mogelijk te maken! En Fennie Tiemens van het Alzheimer Café Heerde, dank voor het aanleveren van de tulpen!”, zo laten Ellen en Monique weten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in