Alzheimer Café gaat weer van start

In de afgelopen maanden zijn er geen reguliere Alzheimer Cafés geweest. De organisatie van het Alzheimer Café heeft er alles aan gedaan om corona-veilige bijeenkomsten te organiseren. Daarom is het weer mogelijk om, met aangepaste regels, bij elkaar te komen.
14 september zal voor het eerst het Alzheimer Café in De Spikke in Heerde worden gehouden. De organisatie heeft een filmpje gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe een en ander werkt.

(de tekst gaat na de film verder)

Het thema van 14 september is: Tijdens en na Corona
Er is nogal wat gebeurd vanaf maart. Ieder heeft het op haar of zijn eigen manier beleefd. Tijdens de bijeenkomst krijgen bezoekers de gelegenheid hun hart te luchten en ervaringen te delen. Hoe hebben mensen met dementie deze periode beleefd? En hun mantelzorgers?Wat viel zwaar? Wat ging goed? Welke mogelijkheden zag jij? Wat hielp je daarbij? Wat heeft deze periode voor jou betekend? 
                                                                                                   

Aanmelden verplicht
In verband met de coronamaatregelen is er een maximum aan het aantal bezoekers dat kan deelnemer aan het Alzheimer Café. Daarom moeten bezoekers zich aanmelden. Dat kan tot maandachtochtend 14 september 09.00 uur, per telefoon 06 1510 1849  of e-mail : alzheimercafe.heerde@alzheimervrijwilligers.nl 

Alzheimer café Heerde 2020
Wanneer:  Elke tweede maandag van de maand
Locatie:  Zaal de Spikke,  Stationstraat 8, Heerde
Tijd: Zaal open om 19:00 uur, start programma om 19:30 uur
Aanmelden: Vóór maandag ochtend 09.00 uur

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in