“Fijne feestdagen, een veilige jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2021!”

Beste Hattemers, 2020 was geen gemakkelijk jaar. We hebben allemaal op de een of andere manier te maken gehad met de gevolgen van het coronavirus. Sociale contacten beperken we al tijden tot een minimum om het virus zo min mogelijk kans te geven.

Door de lockdown zijn de scholen weer dicht en veel bedrijven hebben de deuren voorlopig moeten sluiten. Veel sporten zijn voorlopig even niet te beoefenen en gezellig afspreken met vrienden, familie of buren is maar mondjesmaat mogelijk. Zorgpersoneel draait al tijden overuren. Al met al geen goede ingrediënten voor wat een gezellige decembermaand zou moeten zijn.

Wij, burgemeester en wethouders, hebben er veel bewondering voor hoe u er het afgelopen jaar toch het beste van heeft weten te maken. Er is veel van u gevraagd, maar samen zette u de schouders eronder en dacht u in oplossingen. Overal ontstonden initiatieven om te zorgen dat zo min mogelijk mensen buiten de boot zouden vallen. Daar mag u als Hattemers trots op zijn!

Hopelijk komt er in 2021 weer meer ruimte om elkaar te ontmoeten, samen te sporten, samen te zingen, te winkelen en voor alle andere dingen die we nu moeten missen. Voor nu zullen we nog even moeten doorbijten om deze lockdown zo kort mogelijk te houden.

We wensen u fijne feestdagen, een veilige jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2021!

Het college van burgemeester en wethouders,

Marleen Sanderse,
Auke Schipper,
Martijn Hospers,
Carla Broekhuis-Bonte
Daniël van der Weerd

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in