Bruisend programma Langste Dag

A.s. zaterdag 25 juni bruist het centrum van Hattem van de activiteiten en spectaculaire aanbiedingen bij de Hattemse ondernemers. Een ideale dag voor koopjes en aanbiedingen waar heel wat mensen op afkomen. Ook dit jaar maken we er weer een compleet feest van met (kinder-)activiteiten en gezellige live muziek.

Langste Dag breekt records
Het Guinnes Book of Records is er niks bij! Menig record wordt verbroken tijdens de Langste Dag. Schuif aan bij de Langste ontbijttafel bij delicatessenwinkel Holly’s in de 2e Walsteeg! Doe mee aan de Langste Linedance op het Kerkplein, kleur mee op de Langste Kleurplaat aan de Markt, brei of haak mee aan de Langste Vlaggenlijn in de Kruisstraat.

(Kinder-)activiteiten & delicatessen
Voor de kinderen is er een springkussen naast het Toeristisch Informatiepunt. Wie het leuk vindt om met kleuren te experimenteren kan bij AngelArt in de Achterstraat een tas batikken en die je na afloop natuurlijk aan iedereen in de stad kan showen. Bij Vicaris koffie, thee & meer kan je zo lang thee leuten als je wilt en bij Holly’s kun je heerlijke gevulde croissantjes, cannoli’s, vers fruit een lekker sapje, koffie kopen in de winkel en bij de kraam heerlijke Italiaanse delicatessen. Restaurant Bij de Molen maken van buiten koken een feest, kom genieten van broodje pulled pork en saté van de Ofyr. Of verwen jezelf met een cocktail en de kids met een suikerspin. Bij atelier Zoetelief demonstreert Grietje Verwoerd hoe ze met stoffen en vilt de mooiste handgemaakte hoeden maakt. Op de Molenbelt zijn beeldhouwers aan het werk en kun je live meegenieten van dit mooie ambacht. De winkels zijn al vanaf 8.00 uur ’s ochtends geopend en in de winkelstraten zijn kraampjes te vinden waar vanalles te koop is.

Langste dag – Manisionada
Langste Dag – langste kleurplaat
Langste dag – Less is More band

Kom zaterdag 25 juni naar Hattem, schuif aan bij leuke activiteiten, profiteer van hoge kortingen en geniet van straattheater en gezellige live muziek en vier deze Langste Dag met ons mee.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in