Dispo Medical Hattem breidt uit op Bedrijvenpark H2O

Een drietal bedrijven heeft een kavel gekocht op Bedrijvenpark H2O. Yelloo Materieeldienst en Aannemersbedrijf Hoes Noord verhuizen van Zwolle naar Hattemerbroek. Dispo Medical verplaatst dit jaar al haar activiteiten van Hattem naar H2O.

Nieuwe bedrijfshal
Dispo Medical in Hattem levert en produceert al meer dan 30 jaar medische verbruiksartikelen voor ziekenhuizen en instellingen in heel Europa. Ruim vijf jaar geleden opende Dispo Medical haar hoofdkantoor op het Bedrijvenpark H20. In de loop van dit jaar wordt er een nieuwe bedrijfshal bijgebouwd en zal ook de clean room, die nu nog is gevestigd in Hattem, verhuizen.

Hulpconstructies
Yelloo Materieeldienst is sinds 1995 gespecialiseerd in het monteren en demonteren van stalen en aluminium hulpconstructies, hangbruginstallaties en bouwliften. Yelloo verhuurt hulpconstructies waaronder steigers en bouwliften voor werken op hoogte. Yelloo is nu nog gevestigd in Zwolle en kocht op H2O een kavel met een optie voor verdere uitbreiding.

Groei in de bouw
Aannemersbedrijf Hoes Noord is actief in utiliteitsbouw, betonbouw en agrarische bouw. Een aantal jaren geleden werd in Zwolle een nevenvestiging gestart, vanwege toenemende werkzaamheden in deze regio. Om de aanhoudende groei op te kunnen vangen wordt de vestiging Zwolle verplaatst naar Bedrijvenpark H2O.

Nieuwe aansluiting
Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van in totaal 50 ha, bij knooppunt Hattemerbroek. Onlangs werd het startsein gegeven voor een nieuwe aansluiting van het Bedrijvenpark op de A28. Binnenkort wordt gestart met de ontwikkeling van 17 hectare op plandeel Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in